Siis kirjaimellisesti.Pienimmäisellä oli neukkula tänään aamusta.Siellä sitten äiti sai pissaa etumustan täydeltä.Kohden viilee oli kävellä kotiin, ja olo oli aikasta epämiellyttävä.

Illasta haettiin meitin uusi karvainen vauveli Ossi (snautseri 7,5vko) kotiin, ja katohan vaan.Ossi voi huonosti autossa ja mä sain oksennukset taas rintamukselle.Mukava käry oli loppumatkasta autossa.

Ossi on ihana ja fiksu.Heti kun meile tultiin Ossi kävi vääntämässä paperille eteiseen kahdet pissat ja kahdet kakat.Tuskin nuin hienosti jatkossa menee aina,mutta hei,tuokin on jo hyvä alku.Wilma ei välitä Ossista vielä mitään.Pikemminkin mököttää.Rouva on sellasta hitaasti lämpenevää sorttia.Viikon päästä se on jo Ossin paras kaveri ja äityli.

Aloitin sitten tuon fifi-huivin teon,nalle-langalla,ohje Ullasta.Onpa super ihana neule.Mä ensin katselin noita ohjeita, ja ajattelin,et tää ei ihan heti meikäläiselle aukene,mut toisin kävi.3 tunnissa mä olen saanut jo 20cm aikaiseksi, enkä tarvitse enään ohje lappua,joten aukenihan se.Ja helposti.Mut nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa taas päivän touhuta.