Kiinni jäit!!!

Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat.

Eli tekin, jotka ette koskaan ole mitään blogia kommentoineet. Nyt napautatte rohkeasti kommentoi nappia, tämän päivityksen alla ja kirjoita sinne jotakin, vaikka Böö, jos et muuta keksi.
--------------------------------------------------------------
Viikko alkoi sateisena...toisaalta hyvä niin.Pystyin hyvällä omallatunnolla istahtamaan sohvan nurkkaan ja jatkamaan loppuun eilen aloittamani ekaluokkalaisen lovikkaat.Nyt sitten kiireesti verkkoponchon kimppuun,kun lapset ovat yökyläilemässä.Pukin konttiin täytettä.
--------------------------------------------------------------
Pakko oli tulla lisäämään kello 00.01,et ihanan moni on jättänyt kommentteja...kiitos siitä.Mukava nähdä että täällä visiteerataan = ) Lisää vaan...
Ja sitten,minä joka olen aina inhonnut virkkaamista,sen takia että en saa aikaiseksi muuta kuin sipulipusseja aikaiseksi....
...niin yllätin itsenikin.Esikoisen valkoinen verkkoponcho hapsuja vaille valmis.Teen ne huomenna ja lisäilen sitten kuvia.Huomenna on pakko myös päätellä noita mun neulomuksia.Löysinpä lankalaatikoita penkoessani avaimenperiksi tarkoitettuja minimini sukkia.Taidanpa ne laittaa myyntiin lasten koulun myyjäisiin.nekin siis viime talvena tehtyjä ja sitten ne vaan jäi päättelemättä....Mutta nyt nukkumaan,sillä meitin kaks nuorimmaista on kovinkin aamuvirkkuja tapauksia ja heräävät viimestään 6.15.Jää tämänkin yön unet lyhyiksi.