Palaga..harmittihan tuo,mutta enempi olis harmittanut jos,olisin käärässyt sen lahjapukettiin ja neiti oliskin ollut lahjastaan kaikkea muuta kuin iloinen,eli parempi näin.

´Puikot heiluu urakalla.Sain verkkoponchon valmiiksi.Se olikin melkein susi.Sillä mä tein liian korkean tuosta neulotusta kaula-aukosta.Ensikerralla en tee edes tuon novitan ohjeen mukaan vaan neulottu osuus saa olla korkeintaan 6-7 cm.Taaperolle se kuitenkin kelpasi.

225595.jpg

Positiivista tässä koeversiossa oli se,että esikoinenkin ilmoitti haluavansa samanlaisen mutta valkoisena...josko sellainen sitten joulupakettiin ilmestyisi...siis jos äitiä huvittaa = )

Himpun on heikko kuvanlaatu,kun kännykällä sen nappasin.

Tein tänään myös lovikkaat,joiden ohjeen nappasin taasen Novitan-sivuilta.Näistä puuttuu enään nuo koriste rastit ja tietysti päättely.

225596.jpg

Täytyy ottaa näistä uudet kuvat,kunhan saan digikameran patterit taas ladattua.

Tein nuo lovikkaat valkoisesta Novitan Teddystä ja Nallesta.

Osaisikohan joku kertoa,mikä tiheys on Novitan Pop-langassa...sillä ainakaan Novitan sivuilla ei ole tuota lankaa,saati tiheyttä merkittynä.Minä en ainakaan löydä.Meinasi tulla aluksi kovinkin pienet tumput, ja aluksi jouduin pätkän jo purkamaankin.