Oikeesti,mulla on kourat ihan super kipeet.Ei meinaa neula pysyä hyppysissä,silti sitkeesti yritän pistellä.Vauhti ei vaan päätä huimaa.

Viikonloppu meni siis ulkoillessa,hyvä että maltettiin sisällä käydä veskissä ja nukkumassa.Sää oli tosi suosiollinen.

Sunnuntaina isäntä haki kaksi kuormaa pöllejä pihalle.Tarkoituksena oli niitä pikkuhiljaa kirveellä heilutella pienemmiksi.Kiirettä ei pitänyt olla.Mutta kun me tomera pariskunta,jotain aloitetaan,ei siitä tule loppua kesken homman.Onneksi mun veli tuli apuun,kesken päivän.Mulla oli papu jo ihan uupumustilassa.Kolme mottia on nyt halkoja liiterissä kuivumassa,piha siivottu ja olo on sen mukainen.Eilen ajattelin,et voipi olla käsivarret kipiänä,mut eipä olekaan kun pelkät kourat..outoa.

No,lilliputti taloa pistelen vieläkin,tuntuu ettei se etene ollenkaan,kun mieli on jo uusissa töissä kiinni.

Ja nyt illalla sain ommeltua taaperolle ne trumpettitrikoot valmiiksi ja tietysti niihin sopivan kesähuivin,joka on juuri mitoitettu neitokaiselle.

475577.jpg

Kuvassa olevan keinuhepan,neitokaiset sai mun yhdeltä kaverilta,jonka lapsi on jo liian iso leikkiäkseen moisella.Kertoivat heti tuodessaan että heillä meni vuosi aikaa huomatessa,että kun hevosen korvista painaa,se pitää todella kivaa koppoti,koppoti ääntä ja hirnuu.on ollut kuulkaa taaperolla hauskaa ratsastellessa