Meinasin nyt ottaa laittaa sellasen kuvallisen kirjoituksen,mutta mun kamera ei jostain kumman syystä suostu yhteistyöhön.Täytyy kaivaa sen käyttöopas esille ja alkaa etsimään vikaa.Toivottavasti ei ole rikki mennyt.

Isännän neulepaita on yhä edelleen kainaloissa,sillä jouduin jo purkamaan tuon edellisen tekeleen ja aloittamaan alusta.Joku fiksu oli luonut 20 silmukkaa liikaa ja huomasi sen vasta kavennukset tehtyään.Ei muuta ku purkaen ja alusta aloittaen tää paita joskus valmistuu.

Pitsiliinaa olen saanut tehtyä kaksi mallikertaa.Kyllä mulla on vielä opittavaa tuosta virkkauksesta.Käsiala ei ole ollenkaan tasainen, mutta eiköhän se tossa tehdessä kehity.Tuosta tuleekin arkiliina keittiön pöydälle,kun reunat on niin kiharaiset ja epätasaiset.

Mun uusi Novita paketti saapui.Siellä oli 3 kerää,kolmnea eri väriä tenneseetä.Sit sitä kimalle lankaa,hopeista ja punasta(joulu mielessä) sitten kolibria reilusti. Ajatuksena olis tuosta kolibrista tehdä itselle sellanen kotivillatakki..vaikkei kolibri ole villaa nähnytkään = )

Mut nyt kupponen kahvia ja uudella innolla kameran kimppuun,josko sitä saiosi tännekin joku päivä kuvia.