Kävin lauantaina paikallisessa lanka kaupassa ja ostin siis tuota nauha lankaa...olihan kamala neulottava, ja varsinkin noi jättipuikot tuotti tuskaa.Kourat väsy helposti niitä pyöritellessä.Kaksi kerää jo neuloin eikä tuossa ole pituutta vasta kuin 40cm,joten huivia kolmesta kerästä ei saa aikaiseksi.Lanka kaupan uusi myyjä oli sitä mieltä että 2 kerää riittää???Uskomatonta.Ei tuo kudin hukkaan silti mene, taidan tehdä siitä sohvalle koriste tyynyn.

Maanantaina käväsin jälleen lanka ostoksilla.Nyt mukaan tarttui 400 g valkoista kitten mohairia.Se pääsikin heti puikoille ja aikanaan siitä valmistuu mulle talvi novita lehden ohjeella tehty jakku.

Topp mohairia,liukuvärjättyä punaisen-oranssia lankaa ostin vaikken tiedä miksi.Oli vaan pakko saada kun väri miellytti ihan järjettömästi silmää.

Lapsille ostin joululahjapakettiin laitettavaksi Sirdarin pinkkiä Snugglyä,siitä tulee 2-luokkalaiselle pipo ja tumput,sopivat toppatakkiin.

Ja esikoiselle löysin ruskee-valko-vaaleanpunaista smarttia,siitä onkin jo säärystimet puikoilla.Pakko olla nyt kaksi käsityötä puikoilla yhtä aikaa kun nuo lahjukset on valmistettava öiseen aikaan, eihän ne muutoin olisi yllätyksiä.