Viime viikolla sain aikaiseksi jopa istua tässä tietokoneella puolituntia.Latasin kuvia ja kirjoitin tekemisiäni,ja sitten zup...koko hieno väkerrykseni katosi.Kyllä oikeesti potutti.Siihen meni päivitys inspiraatio.Nyt kokeilen uudelleen ja katsotaan saanko jotain näkyvillekin.

Isännän loma on ollut otollista aikaa pienelle pintaremontille.Näin rakennustarvikeliikkeessä ihanaa vihreää tapetia jossa oli valkoisia kuvioita.Isäntä ei kuitenkaan halunnut alkaa tapetointi urakkaan niin että mun oli sitten pohdittava uudelleen meitin makkarin seiniä.Visio välähtikin heti seuraavana päivänä.Pari purkkia vihreää maalia,käsipelillä itse tehdyt sabluunat ja voila,tässä tulos

1755978.jpg

Tuosta tuli oikeesti hieno.Meillä on siis taas uusi makuuhuone.uuden maalikerroksen alle jäi myös yläkertaan johtavat rappuset.se olikin viimeinen maalaamaton paikka tässä torpassa.

Lisäksi me ollaan pikku mimmien kanssa harjoiteltu pujottelua.

Viime viikolla,pienimmäisen nukkuessa annoin neiti 3-veelle kuminauhaa ja neulan, sekä kasan hama helmiä.Komeesti tuollainen kolme vuotias jo pujottelee.Hienon kaulakorun sai aikaiseksi, ja oli tyttö kyllä ylpeä omasta työstään.

Pari päivää myöhemmin löysin tiimari reissulla jättikokoisia puuhelmiä.Ja taas istahdettiin pienimpien kanssa keitiiön pöydän ääreen.Voitte uskoa mun hämmästykseni,kun mun kaksi vuotias naperokin selvisi jo pujottelu työstä...olin aikasta ylpeä.

1755949.jpg

1755955.jpg

1755963.jpg

Hienoja koruja saivat aikaisksi.Moneen kertaan piti purkaa helmet pois ja sitten uudestaan pujoteltiin pienillä kätösillä.

Äiti ei olekaan oikein muuta saanut aikaiseksi .Muutaman taulun,tiimarin ruosteisista miniatyyri esineistä...en vaan voinut vastustaan kiusausta ja ostaa niitä.Ja muutama kortti...siinä sitä tällä erää.Tahti saattaapi kiihtyä kun isäntä palaa töihin.Useinmiten sitä ei toisen lomaillessa saa mitään aikaiseksi.Kumma juttu muutan.

1755975.jpg

1755972.jpg

Näissä linnunpönttö minitauluissa on pohjana minikokoset maalauspohjat.Miten mini voikin olla niin sööttiä?

1755968.jpg

No,katsotaan saako sitä loppu viikostakaan mitään aikaiseksi?