Kolmas puikoilla.

Mulla eilen kävi sellanen väläys päässä,ettei ole tosikaan.

Mä aina valitan kun esikoiselle mikään kelpaa...miksei kelpaa,miksi ihmeessä mä en ole typeryyttäni sitä älynnyt.Kyllähän tolle tytölle kelpaa kaikki,kunhan se on vaan mustaa,tai valkoista.

Nyt siis esikoiselle valkoinen pipo tulossa kovaa kyytiä valmiiksi.Samalla mallilla kuin viime keväänä.Halus ihan itse sellaisen.

Pikkumimmejä aion kohta mennä häiritsemään ja yritän ottaa kuvat pipot päässä.Saattaa olla aikasta mahdoton tehtävä,mut kokeillaan.Niistä tuli kyllä hienot.

Ja ompelu koneet on taas kaivettu kaapista pöydälle.Samaten college ja trikoo kankaat.

Siivosin eilen pikku likkojen vaatekaapin ja housuhylly tyhjeni silmissä.Pakko vissiin surauttaa muutamat siistimmät pöksyt vierailuja varten kasaan.Illalla sain jo kaavat väkerrettyä ja nyt pitää vaan jaksaa ottaa sakset käteen.Äkkiähän noita nipun ompelee jos joku ne vaan leikkelis....

------------------------------------------------------

Kuvat otettu,pipoista tuli aivan ihanat..Malli Novita kevät 2008.Suurin koko mikä löyty oli 80cm...Ja vaikka ohjeen mukaan tein,niin kyllä olis ollu pieni 80 senttisellekin.Tainnut käydä virhe ohjeen tekijälle.

Mutta,tuosta liian lyhyestä oli helppo ottaakin mittoja sitten viralliseen versioon.

Tässä kuvat

1877954.jpg

1877953.jpg

1877955.jpg

Juu,olen oikein tyytyväinen tulokseen.Nyt vaan odotellaan pakkasia,sillä en meinaa antaa käyttää nuita ihan vielä.Ovat ihan liian kuumat näillä säillä.