Mitä  sitä tehtiin ennen internettiä?

Toissapäivänä meilläpäin alkoi Elisalla laajakaista-katkos,puhelin viestissä kerrottiin että lisätietoja voipi katsella www.elisa.net sivuilla??????? Kyllä kuulkaa nyppi.Katsoisinhan mä jos siis netti olis toiminnassa, ja en kai mä vikapalveluun soittais jos netti pelittäis.Täytyy varmaan antaa taasen pikkusen palautetta...

Ei vaan,mä olen pääsäääntöisesti tosi tyytyväinen ko.firman internetpalveluihin.Kolmevuotta on ollut sama puulaaki nyt meillä ja tää oli eka kerta kun alko katkos ahdistaa.Puolitoista vuorokautta oltiin melkein ilman meitin ihania koneita.

No,sain tän katkoksen aikana valmiiksi yhtä suntoista.

Joulukalenterin ristipisto-osuus on nyt valmis.Vielä tuohon olis ohjeen mukaan pitänyt ommella miljoona kilometriä kultalankaa  (se,joka sanoo et on nautinto pistellä noilla metallilangoilla,mä leimaan pimeeksi ihmiseksi). Jätin siis tekemättä.Pelkistetty on parempi,kun oikeen kirkuvan kultanen ja välkkyvä. Samaten helmiä,olis pitänyt vielä laitella sinne tänne...en jaksa.Se on valmis nyt ihan näin. Ja kaikenkukkuraksi se näyttää todella hienolle.

Tässä,näätte itse

2053832.jpg

Lähikuvia

2053834.jpg

2053836.jpg

Nyt sitten täytyy saada itsestä irti,pikkusen  ompeluintoa, jotta kalenteri saadaan täysin valmiiksi....

Katkoksen aikana sain eilen illalla neulottua tumput.Lankana musta teddy ja vihreä nalle.Puikot nro 7.

Peukut puuttuu,perässä kuva, settiin tulevasta piposta.Väritys on 9-veen oma toive

2053838.jpg

2053831.jpg

 

Mesuuilla oltiin lauantaina ja kyllä siellä oli katseltavaa.Jos kukkarossa olisi ollut enemmän rahaa,olisi varmaan iskenyt ostoshysteria.Nyt ostoksia tuli tehtyä maltillisemmin.

Lanka puoleen olin pettynyt,novitaa,noroa,yhdessä putiikissa kasvivärjättyä villaa...jotenkin olisin toivonut ehkä jotain erilaista...

Sitten,missä oli ristipistot? Luulisi että tuonne olisi joku innostunut lähtemään myymään töitä...mutta ei.Oli yksi pieni loossi,jossa oli suurin osa painettuja pöytäliinoja kirjottavaksi.Rekissä roikkui kyllä ristipistoja,mutta kummallisen korkeet oli hänen hinnat.Netin kautta saan samoja töitä edullisemmin.Pikkusen ihmetyttää.Kannattaako tuollainen?

Ostoskassiin ei sitten loppujen lopuksi kertynyt kuin  muutamia 3d arkkeja,tarroja,metallinen "kukkaron suu",ommeltava sellainen.

Lisäksi ostin lapsille "pipi-tyynyt".En nyt tajunnut ottaa niistä kuvia,mutta ne oli meitin pienemmille hitti löytö.

Koko illan paiskivat toisiaan niillä ja aina ku kopsahti pahemmin,laitettiin pipityyny paikalleen = )Kohtalaisen koomista katseltavaa..ensin poks,kaveria pipityynyllä päähän ja sit hellitään pipityynyllä pipi pois.

Ja viimeisenä vaan ei ollenkaan hullumpana ostoksena,tarttui mukaan tälläisiä tähden runkoja,sekä helmiä...mä kyl jo tein nuita tähtiä,että näätte ne rungot nyt sitten valmiina

Keittiöön valkoisia

2053847.jpg

 Ja olkkariin lilan sävyisiä

2053829.jpg

Noi on livenä tosi juhlavan näkösiä.Laitan ne vaikkapaverhojen keskelle roikkumaan.On sitten pikkusen kimalletta jouluna meilläkin.

Mutta nyt aamukahville ja pipon kimppuun.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. Joulukortit,ihan jokainen 3d-kortti on valmis (yht.32kpl)... ehkäpä olis hyvä jos nettiyhteydet olis poikki vaikka kerran viikossa...