kaikille blogini vierailijoille kommenteista.

Niin se vaan kiepsahti 10 000 kävijää mittariin.Nyt en ehtinyt itse tohon mittariin mukaan,joten odotellaan vaikkapa seuraavaa lukua,joka on 12 800...se miellyttää mua jotensakin kovasti.Sillon vois kehitellä vaik jotain pientä.Tällä hetkellä on niin kiirusta,ettei ehdi keskittymään oikein mihinkään kunnolla.

Nyt on kaapit loputkin siivottu ja tavarat raahattu kirpputorille.Mieli on pirteä.Työllistää tietty aikataulua lisää,kun pitää ehtiä joka päivä käydä järjestelemässä pöytää,mutta kun nyt edes omansa saisi myydessä pois.

Tänään sain ommeltua taaperolle,Ottobressa olevan volangi-hamosen.Tein sen kyllä puuvillan sijaan collegesta,ihan kesäiseksi pihamekoksi.Nyt odottelen kovasti kangaspaketti lähetystä,jotta pääsen jatkamaan hommia.Saumuri käväs tänään huollossa,kun "joku,joka ei käytä ikinä nuppineuloja"?? ajoi nuppineulaan,terä tylsyi = ( Yllättävän edullista oli,vain 8,5oe ja huoltosetä sääti mun saumurin ylälangansäätimetkin balanssiin, minen edes ollut huomannut siinä mitään...nyt en sitten muuhun liikkeeseen enään koneitani viekään,sain niin hyvää palvelua.

Jahas,nyt kutsuu kyllä peitto ja tyyny,huomenna jatketaan uurastusta.

Kaikille tasapuolisesti oikein antoisaa käsityöviikkoa ja muistakaa ulkoillakin tuolla ihanan keväisessä ilmassa.