Tässä tuee ihan kuvaton kertomus siitä,miten kotiäiti saa rahat törsättyä,lähtemättä kotoa mihinkään = )

Huuto netistä löytyi meitin teiniprinsessalle pääkallokuvioista fleeceä,todella edulliseen hintaan,samalta myyjältä sitten bongasin pikkuisille ison palan trikookangasta ja kun vielä seuraavana päivänä kiertelin huudossa,niin sama myyjä myi sellasta ihanaa vaaleansinistä fleeceä,joka oli puolta halvempaa kuin esim.meidän kangas kaupassa.Saan tehtyä tytöille niistä kevät takit ja pienimmäiselle puvun.

Oli mun sitten pakko tänään kyllä hetkeksi poistuakin kotoota,ihan vaan hengähtämään,sillä meitin pienimmäisellä on tosi raju eroahdistus iskenyt.mikään muu paikka kuin äidin syli ei kelpaa...edes yöllä.Ennen niin hyvin nukkunut tyttö,vaatii seuraa yöllä tunnin välein...no,tässähän ei auta kuin aika.Rankkavaihe silti,koetteleva etten sanoisi.Mitään ei pysty tekemään.Onneksi täysi kuu lähestyy ja mua ei yöllä väsytä,saapi sitten ommella rauhassa ilman häiriö tekijöitä.

Eilen sain teinille neulottua musta valkoiset jenga tumput ja nyt välipala työnä tossa on oranssit teddy tumput valmistumassa kovaa kyytiä.

Ostin uuden ottobren...siinä oli aivan ihania vaatteita,täytyy varmaan ensi viikolla taas lähteä kangaskauppoja kiertelemään...