Sain kaverin villis-bichonille neule puvun tehtyä valmiiksi.Kuvan haluaisin ottaa vasta kun ko. koira olisi paikalla mallina.On mittojen mukaan tehty,vaalean harmaasta sukkalangasta.Lisukkeeksi tein pukuun perään ja kaulaan "jussi-ruudut tummella seiskaveikalla.Itseasiassa puvusta tuli hieno.Tänään vaan päättelen langat ja voila, se olis siinä.

Illat menee ihan siivillä joulua kohti.Lasten kanssa ajattelin huomenna jaksaa tehdä jotakin jouluaskarteluja,taapero saapi vaik liimailla vanupartaa tontuille,saksia kun ei vielä uskalla käteen antaa,mut kynä ja liimapuikko varmaankin jo toimii...kunhan vaan katsoo ettei maistele liimaa.

Askartelun puolelle on menneet viime päivät.Tein kutsukortit itse häihin ja nyt sitten olis tarkoitus väkrätä vielä hääkarkkirasioita...siinä onkin puuhaa kyllästymiseen asti.

Mohairneuletakissa on valmiina vasta takakpl,se olis nopeeta neuloa mutta kun olen joka ilta unohtanut makkarista ottaa lankalaatikosta langan, enkä ole viitsinyt sitten lasten nukkumaan mennessä mennä sinne takasin kolaamaan.Josko sitä nyt vaikka menis heti sen hakemaan,etenis tuo jakkukin joskus.

Paljon olis vielä suunnitelmia joulun suhteen,mutten uskokaan että saan kaikkea toteutettua.