Viime päivät on olleet aikamoista tohinaa.Viime kirjoituksessahan kerroin ja näytin meitin makkarin seinästä kuvan.No,projekteilla on tapana vaan yleensä laajeta.Näin kävi tässäkin tapauksessa.

Kun seinä oli uusi oli aika muutoinkin aika uusia makkarin ilmettä.Vaihdoin järjestystä ja siivosin kaapit tiptop kuntoon.Sitten tulikin tenkkapoo,tarvittiin yksi ystävä ja yksi hyvä idea.Nimittäin,en ole löytänyt mistään sellaisia yöpöytiä kuin haluaisin.Ystävä sitten ehdotti,että eikö tuohon sängyn viereen voisi molemmin puolin laittaa vaan pienet hyllyt/tasot.

Ei kun rautakauppaan ostamaan sopivia kannakkeita...ja liimapuulevyä.

Liimapuulevyä ostaessa,sitä ostettiinkin reilummin,jotta mä sain itselleni,itse suunnitteleman työkaapin tähän tietokonepöydän yläpuolelle.Mappihylly kun on avonainen niin näyttää aina mun paperi ja mappi rykelmä niin epäsiistille.Nyt on kaik paperit ja muut nettikauppa tarvikkeet tuossa yläpuolella hienosti piilossa.

Lopuksi vielä purettiin yksi lastenhuoneessa oleva kukkapöytä atomeiksi ja rakennettiin siitä sellanen kukkaritilä seinälle.Siihen mä sitten sidoin kiinni mummolta saamani posliinikukan,joka on todella iso.Täytyykin muistaa näpsästä siitä kuva lähipäivinä.

Viime kirjoituksessa myös manasin kun ei puikot heilu...

nyt se sitten iski...neulonta vimma...tässä alkua

Nämä kaksi pipoa on tehty sävysävyyn syyspukujen väreihin.Lankana mandarin petit.

NO;TAASKIN KUVAPUOLI HIDASTELEE:::YRITÄN MYÖHEMMIN UUDELLEEN

--------------------------------------------------------------------------------------

Nyt toimii,takkuillen mutta saanpahan kuvatukset esille

1817052.jpg

Tein noiden pipojen "korviin"helmikorut.Kolme erilaista helmitappia ja sit ne kiinni korviksen lenkkuun..tuli hienot,ja ainakin erilaiset kuin muilla.

Sit 3-luokkalaiselle ihan limen vihree peruspipo,sopii kans neitokaisen ulkoilupukuun.Lankana SvartaFåret Tilda...aivan ihana neuloa ja niin on pehmonen että.

1815007.jpg

Sukkia on muutamat aikuisille ja parit kokoa 23-25

Ekat sukat on huutonetistä ostamasta LanaGrossa meilenweit incasta...miellyttävä neuloa,mut tuntuu ettei työ etene,kun on niin ohkanen lanka.Bambusilla puikoilla oli aika nautinto tikutella.Ja väritkin osu superhyvin kohdalleen.Nää menee joululahja laatikkoon.

1815012.jpg

Sitten sukat ..hmm...sama lanka kun edellisessä,mutta väri ei miellytä valmiina neulepintana mun silmää,niin paljoa kuin kerällä...silti,mä tiedän näille jo kodin..joku meinaan tykkää tälläsestä väristä.

1815009.jpg

Ihanaa,kuvaan oli sitten päässyt neidin hylkäämä yövaippakin.Noloa.

Tässä olis pikku sukat.Toinen woolia ja toinen sisua.Sisut on aikasta pirtsakat.Löysin langan alekorista.Menee nämä sitten omille tytöille.

1815008.jpg