kamalan vaikee keksiä aina kuvaavaa otsikkoa...

Mutta tättädädää.Kastetaulu viimeistä pistoa myöten valmiina.Nyt täytyy jostain bongata tuohon vielä kehykset sillä ristiäiset ovat jo kuun lopussa.

2027048.jpg

Toi ryppyisyys ei tee työlle oikeutta,mutta kyllä siitä tuli kaunis,vaikkakin puolessa välissä alkoi epäilyttämään toi värien vaihto...toimii onneksi kuitenkin,eikä näytä liian imelälle.

Tämä viikko onkin mennyt ihan lenkkeillessä ja pistellessä joulukalenteria.Toivottavasti saan sen valmiiksi ennen joulukuuta,tai sitten se valmistuu vasta ensi jouluksi.Paljon on vielä pisteltävää,mutta tuntuu mukavalle tehdä pitkästä aikaa työtä jossa on aivan ihanan pirteät värit.Tossa työssä on vaan ikävä kyllä kamalasti rajauksia ja sit sinne pitää lisätä vielä helmiä koristeeksi sinne tänne,jotta ei toi ihan lähipäivinä valmistu...no,kun nyt sitten joskus,eikä ufoudu kaapin perälle.

2027052.jpg

Samalla kun toi pistelytyö on kesken alkaa jostain kumman syystä neulesormia syyhyttämään,syykin on selvä...mun nalle tilaus saapui eilen novitalta...10 kerää eli 1,5kiloa nallea.Riittää ehkä hetkeksi...

2027049.jpg

Joo,ja luulen et lanka kaappi täyttyy entisestään ensi viikonloppuna kun messarissa on kädentaito messut.Sinne ollaan lähdössä lauanatina.Täytyykin ottaa täysi lompakko mukaan,jos bongailee sieltä jotain kivaa...Mä pelkään vaan pahasti et riehaannun siellä ihan edesvastuuttomaan tilaan.

Mut nyt siivoomaan,naperoiden kanssa ulkoilemaan,ennen kuin asiakas tulee kello 12.Ja ehkäpä sen jälkeen pääsee sohvan nurkkaan jatkamaan hommia.